Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

Nedves tisztítókendő

2023. 04. 03. 14:49:11

Ne dolgozz feleslegesen, hogy ragyogóan tiszta legyen az ablakod! Saját tapasztalataink is megerősítik, hogy az ablakpucolást a leggyűlöltebb házimunkák között tartják számon. Ennek számos oka van pl.: időigényes, és sok esetben bosszantó tud lenni, amikor csíkosra vagy cseppfoltosra szárad meg végül a tisztítandó üvegfelületünk. De nekünk erre is van ötletünk!

2023. 03. 06. 14:20:06

Függetlenül attól, hogy otthonról dolgozunk vagy a munkahelyünkön továbbra is kiemelten fontos, hogy a munkaállomásainkat – különösen ha másokkal közösen használjuk – tisztán tartsuk és rendszeresen fertőtlenítsük.  A naponta használt elektronikai készülékeket is fertőtleníteni szükséges, melyekkel a leggyakrabban érintkezünk, például számítógépeket és mobiltelefonokat, megszabadítva az estleges kórokozóktól, baktériumoktól, vírusoktól. Az olykor hosszadalmas folyamatot megkönnyítheti, ha kiváló minőségű, praktikus termékeket használunk.

2022. 11. 03. 14:50:20

Az őszi – téli járványos időszakban tanácsos otthoni higiéniai és fertőtlenítési óvintézkedéseket tenni. Környezetünk megfelelő tisztán tartása elengedhetetlen a kintről hozott kórokozókkal szemben, amelyek több óráig, de akár napokig is hajlamosak a felületeken és tárgyakon megtapadni.

Keresés