Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

Sprout ültethető ceruza

Ön itt jár: Kezdőlap > Márkák >

Sprout ültethető ceruza

A többszörösen díjnyertes Sprout® ültethető ceruzák története arról szól, hogy a mindennapi termékek újragondolásával és fenntarthatóvá tételével hogyan lehet apró újításokkal fenntartható változásokat elérni. És arról, hogy a kis lépések együttesen hogyan vezetnek nagy eredményekhez, amelyek tudatosságot teremtenek, és elindítanak egy pozitív változás felé vezető utat.

A Sprout® ceruzákat el lehet ültetni, miután elhasználtad őket, és gyógynövényekké, virágokká, zöldségfélékké nőnek.

Az innováció mögött az az ötlet áll, hogy ha egy ceruzát fel tudsz frissíteni úgy, hogy növényként második életet élhessen, milyen más apró változtatásokat tudsz tenni a mindennapjaidban, hogy fenntarthatóbbá válj?

A ceruza ültetése nem csak a növények dicsőségének ünnepléséről és a szokatlan lehetőségének megteremtéséről szól, hanem egy használati tárgy teljes életciklusának figyelembevételéről, amely egy lépés a hulladékmentes életmód felé vezető úton.

A Sprout® ceruzákból történő növénytermesztéshez nincsenek speciális trükkökre. Csak helyezze a zöld magkapszulát a talajba, tegye a cserepet napfényre, és gyakran öntözze.

 Ez olyan egyszerű, mint az 1 x 1.

Keresés