Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Fizetési módok

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Átutalás esetén szükséges a megrendelés azonosító feltüntetése a közlemény részben, az utalást az alábbi bankszámlára szükséges megtenni: Budapest Bank 10102093-17346900-01005000 A cég neve: Superio Kft.

Bankkártyás fizetés - JELENLEG MÉG NEM ELÉRHETŐ

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD és MAESTRO bankkártyával.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék árát a rendelés irodánkban történő átvételekor készpénzben kifizetni, ehhez válassza a személyes átvétel módot.

Átvételi módok, átvételi díjak

MPL futárszolgálat - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

MPL Csomagautomata - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

GLS futárszolgálat

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Személyes átvétel - JELENLEG NEM ELÉRHETŐ

Személyes átvétel az irodánkban lehetséges: Budapest, 1119 Etele út 57. B épület 242.  hétfő - kedd- szerdai napokon 9-16 között, illetve csütörtökön 9-18 óra között.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 4 nap

Keresés