Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk, a Superio Kft. 2007 óta foglalkozik nemzetközi márkák forgalmazásával. A termékeket eddig elsősorban a kereskedelmi láncoknak, nagykereskedőknek és viszonteladóknak értékesítettük, valamint egyes márkáknak önálló webshopot is készítettünk. A jelenlegi webshopon az általunk forgalmazott márkák közül azokat kínáljuk, melyek a megfelelő összetételüknek köszönhetően öko, natúr, vagy bio minősítésekkel rendelkeznek. Az alábbi linken bővebben is tájékozódhat az említett márkákról.

Eddigi tapasztalataink, valamint a visszajelzések szerint vásárlóink környezettudatos életmódjuk, valamint a saját magukkal szembeni védelem miatt tértek át ezekre a minősítésekkel rendelkező termékekre.

Termékeink jelentős része kozmetikum, valamint a takarításhoz, mosáshoz, vagy éppen a mosogatáshoz szükséges mosó- és tisztítószerek. Sok vásárlónk valamilyen bőrprobléma, irritáció miatt, vagy esetleg orvosi javaslatra váltja le a korábban használt termékeit.

Sok érdeklődés, kérdés érkezik hozzánk olyan vásárlóktól is, akik most térnek át a természetes alapú kozmetikumokra, tisztítószerekre, őket informatív termékleírásainkkal igyekszünk minnél teljesebben tájékoztatni. Természetesen egyéni érdeklődésre is van lehetőség, melyekre amennyiben tudunk válaszolunk azonnal, amennyiben szükséges egyeztetjük gyártó partnereinkkel.

Kollégáinkkal minden erőnkkel azon vagyunk, hogy vásárlóink igényeit teljes mértékben kiszolgálhassuk, ezért kínálatunkat folyamatosan bővítjük újabb termékekkel, valamint terveink között szerepel, hogy a környezettudatos életmódhoz tartozó egyéb kiegészítő kellékek, kényelmi termékek is elérhetővé váljanak webshopunkon.

További kellemes nézelődést kívánunk oldalunkon, bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük.

 

a Superio Kft munkatársai

 

Keresés

×

Köszöntünk megújult webáruházunkban!

Kedves Látogatónk!

Az Ecover Webáruház termékeit mostantól a MentesDrogéria webáruházában találhatod meg több másik kiváló minőségű öko márkával együtt.

Kellemes böngészést és vásárlást kíván,

A MentesDrogeria.hu csapata

×

Köszöntünk megújult webáruházunkban!

Kedves Látogatónk!

Az Equilibra Webáruház termékeit mostantól a MentesDrogéria webáruházában találhatod meg több másik kiváló minőségű öko márkával együtt.

Kellemes böngészést és vásárlást kíván,

A MentesDrogeria.hu csapata