Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Minősítések leírásai

Ecover termékek minősítései:

Az egyetlen olyan, világszinten elismert garancia, hogy az adott márka elkötelezett az állatkísérletek ellen. Az elismerést megszerzett cégeknek szigorú követelményeknek kell megfelelniük, beleértve a független auditálást is, mielőtt kitehetik a Leaping Bunny (Ugró Nyuszi) logót. A Leaping Bunny az egyetlen nemzetközileg elismert bizonyítvány kozmetikumok, higiéniás termékek és háztartási cikkek részére. A beszállítói lánc teljes egészét ellenőrzik, hogy a szigorú feltételeknek megfeleljenek. Azon márkák listája, melyek esetében sem a terméket, sem a nyersanyagokat és az összetevőket sem tesztelték állatokon. A Cruelty Free logó azokon a márkákon található, melyek nem csak maguk, nem végeznek állatkísérleteket, de harmadik személyt sem bíznak meg ezzel, valamint a beszállítójuk, anyavállalatuk sem folytat ilyen jellegű tevékenységet. Szintén nem szerepel ez a logó olyan márkákon, melyeket Kínában is forgalmaznak, ugyanis a kínai szabályozás szerint a külföldről behozott kozmetikai termékeket minden esetben kötelező állatokon tesztelni.

 

A British Allergy Foundation-t 1991-ben regisztrálták jótékonysági szervezetként. Az alapítvány létrehozását egy vezető szakembercsoport álmodta meg, akik elhatározták, hogy javítják az allergia tudatosságot, a megelőzést és a kezelést. A Brit Allergia Alapítvány jóváhagyási pecsétjét az Ecover ZERO is magáénak tudhatja. A termékek kizárólag növényi alapanyagok felhasználásával és illatanyagok hozzáadása nélkül készültek. Kifejezetten az allergiában szenvedők, a babák és az érzékeny bőrűek számára kifejlesztett termékek.

 

 

A Certified Corporation azokat a vállalatokat fogja össze, amelyek egyensúlyban tartják a célt és a profitot. Jogilag meg kell fontolniuk döntéseik munkavállalókra, vásárlókra, beszállítókra, közösségre és a környezetre gyakorolt hatását. A tanúsított társaságok olyan vállalkozások, amelyek megfelelnek a legmagasabb szintű ellenőrzött társadalmi és környezeti teljesítménynek, a nyilvánosság átláthatóságának és a jogi elszámoltathatóságnak a profit és a cél egyensúlyának megteremtése érdekében.

 

Sodasan termékek minősítései:

A Made in Germany egy világszerte ismert eredetmegjelölés, amely a Németországban gyártott szolgáltatások és minőségi termékek jóváhagyásának pecsétjét jelenti.
A Made in Germany logo elnyerésének követelménye, hogy a gyártási folyamat alapvető elemeire (például a fejlesztés, a tervezés, a gyártás és a minőségbiztosítás) kizárólag Németországban kerül sor.

 

 

A Nature Care Product (NCP) szabvány és megfelelője, a Natural Cosmetics Standard (NCS) ez a rendkívül magas elvárásokat követelő minősítés, kizárólag a 100% -ban természetes összetevőket és környezetbarát csomagolási megoldásokat, valamint petrolkémiai, géntechnológiai, enzimek és mikroplasztikáktól mentes termékek kaphatják meg. A független nonprofit tesztelő szervezet szigorú, átfogó kritériumainak a Sodasan termékek teljes mértékben megfelelnek.

 

 

A fenntarthatóság úttörője. A Sodasan 2016 óta a CSE (Certified Sustainable Economics) szabvány szerint is tanúsítvánnyal rendelkezik, továbbá az egész vállalat ISO 14001: 2015 Environmental Management Systems tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Ez a pecsét nemcsak azt bizonyítja, hogy termékek megfelelnek a legmagasabb ökológiai előírásoknak, hanem azt is, hogy a vállalat vezetése etikai és társadalmi elveken alapszik. Valódi, átfogó nézetet képviselnek, amely arról tanúskodik, hogy azok akik a CSE-pecsétet kiérdemelték, felelősséget vállalnak a természetünkért és a társadalmunkért is. Céljuk az élhető jövő.

 

 

A vegán címkével a Sodasan tiszteletben tartja az állatvilágot - az állatok ugyanolyan részét képezik bolygónknak, mint minden ember és minden növény. Az összes Sodasan termék, az epeszappan (nem érhető el a webshopon) kivételével, a Vegán Társaság logóját viseli, amelyet az egész világon elismert állatbarát jelölésként ismernek el. Ez a védjegy megbízható jele annak, hogy egy termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Ráadásul megerősíti a vásárlót abban, hogy a vállalat nem végez állatkísérleteket, és nem is állnak kapcsolatban olyan beszállítóval, céggel, vállalattal amely ennek a feltételnek nem tud eleget tenni.

 

A Sodasan felősséget vállal az éghajlatváltozásért is. A PRIMAKLIMA eV nonprofit szövetség, klímasemleges helyszínként” minősítette a Sodasan gyárat. Az elkerülhetetlen CO2 -kibocsátást a PRIMAKLIMA-val együttműködve újratelepítési projektekkel kompenzálják. A PRIMAKLIMA csak olyan vállalatokkal működik együtt, amelyek nagyon szigorú, magas társadalmi és ökológiai normák szerint folytatják üzleti tevékenységüket.

 

Equilibra termékek minősítései:

„Dermatológiailag tesztelt” azaz bőrgyógyászatilag tesztelt. A bőrápoló és kozmetikai szerek bőrt irritáló hatását, elviselhetőségét bőrgyógyászok jelenlétében vizsgálják: a termékeket klinikailag is ellenőrzik, hogy beteg bőrre is alkalmazhatók-e.

 

 

A klinikailag tesztelt jelölés azt jelenti, hogy ez esetben a kozmetikai termékek személyeken lettek letesztelve. Vizsgálták, hogy milyen hatással van a kozmetikum a bőrre, az elvárt hatás várható-e a készítménytől stb., és mindezt szakértők felügyelete és ellenőrzése mellett végzik, akik a végén az eredményeket összefoglalják.

 

 

Pur Eden termékek minősítései:

A Cosmécert egy vezető francia kozmetikai minősítést tanúsító szervezet. A természetes és organikus kozmetikumok referenciája 2002 óta, és a COSMOS nemzetközi szabvány alapító tagja. 2018-ban a Pur Eden Cosmécert ISO 17065 / COSMOS akkreditációt kapott a Nemzetközi Organikus és Fenntartható Akkreditációtól - IOAS. Az ügyfeleknek garanciát nyújt a megállapított minőségi eljárások betartására, az auditorok hozzáértésére, valamint a struktúra függetlenségére és pártatlanságára.

 

 

A PUR EDEN parfümök COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal rendelkeznek, 100% -ban természetes eredetű alapanyagból készültek, az összetevők legalább 82%-a pedig biogazdálkodásból származik. A PUR EDEN újra gondolta a parfümözés módját, mindezt a környezettel összhangban. Ugyanez elmondható a dezodorokról is, melyek 99%-ban természetes összetevőkből készültek, és az alkotóelemek legalább 40%-a ökológiai gazdálkodásból ered.A PUR EDEN vegán és kegyetlenség mentes. Vegán, mert a termékek előállítása során nem használnak semmilyen állati eredetű összetevőt. Kegyetlenség-mentes, mert garantálják, az állatokon végzett kísérletek hiányát, az Európai Unió Bíróságának 2013 óta betiltott rendelkezéseivel összhangban. A PUR EDEN kiemelkedő támogatója a One Voice egyesület, amely elkötelezett híve az állatetikának nemcsak Franciaországban, hanem a világ minden táján.

 

A PUR EDEN termékeket Franciaország délnyugati részén, Agenben lévő termelési egységében állítják elő. A 800 m²-es fotovoltaikus (napelem) paneleknek köszönhetően a telephelyek energiaellátása önellátó, és az esővíz kitermelése lehetővé teszi a földterületek víz ellátását.

 

 

A VEGAN logóval ellátott termékek semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak és az előállításuk során sem végeznek állatkísérleteket.

Keresés