Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Sodasan

Ön itt jár: Kezdőlap > Márkák >

Sodasan

Természetes igényünk, hogy szeretnénk tiszta otthonban élni. Sokan mindent megtesznek ennek érdekében és tucatnyi tisztítószerrel felfegyverkezve indulnak harcba a szennyeződések ellen nap, mint nap. Az agresszív vegyszerek azonban több káros utóhatással bírnak, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Az egészségünk és környezetünk védelme nem kerülhet háttérbe, amikor megválasztjuk tisztítószereinket, fontos rávilágítani, hogy a boltokban kapható szerek többségével, tulajdonképpen mérgező vegyi anyagokat viszünk otthonunkba.

Sajnos a termékek címkéjét olvasva, sokszor rejtve maradnak a kereső szemek elől a veszélyes összetevők, ezért a vásárló a minősítésekre tud támaszkodni, hiszen tudja, ha a termék megfelel az adott minőségi kritériumnak, akkor azt bártan választhatja.

A Sodasan márkát alapító Jürgen család azt a kérdést tette fel :

Ha odafigyelünk egészségünkre, arra, hogy mit eszünk és mit sportolunk, akkor miért éppen a tisztálkodás és a közvetlen környezetünk takarítása maradna ki?

A Sodasan egy natúr termékcsalád, mely bio tisztítószereivel biztosítja a vegyszermentes tisztaságot.

Nem használnak klór tartalmú vegyi tisztítószereket, enzimeket, foszfátokat, génkezelt adalékanyagokat, mesterséges illat- és színezőanyagokat, tartósítószereket, így nem kell a címkék böngészésével foglalkoznunk és észben tartanunk a számos káros összetevőt, ami a legtöbb tisztító termékben megtalálható.

A Sodasan minden termékénél csak biológiailag ellenőrzött organikus olajokat alkalmaz. A környezet- és állatvédelem iránti elkötelezettségüket mi sem bizonyítja jobban, minthogy gyáruk napelemek segítségével állítja elő az elektromos áramot, a termékek csomagolása újrahasznosítható anyagokból készül és nem végeznek állatkísérleteket sem.

A termékek között megtalálhatóak általános tisztítók, ablaktisztító, wc fertőtlenítő, vízkőoldó, folttisztító, folyékony súroló. Mosogatószert kézi és gépi mosáshoz egyaránt ajánlanak.

A vegyszermentes mosáshoz kímélő mosószereket és öblítőket választhatunk termékkínálatukból, hideg vizes, gyors kézi- és gépi mosáshoz egyaránt.

A Sodasan gondol a babákra is, így érzékeny bőrre is ajánlanak készítményeket!

Keresés