Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
A termék nem található!

WaterWipes BIO Babatörlőkendő Value Csomag 4x60db

Ár:
4.499 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-03-06
Bemutatjuk a világ legtisztább baba törlőkendőjét, mely tökéletes választás az újszülöttek és az érzékeny bőrrel rendelkezők számára.

Leírás és Paraméterek

Megérkezett a WaterWipes Törlőkendő család új, 100% -ban Viszkózból készült, Biológiailag lebomló, teljesen műanyag mentes, 100% zöld energia felhasználásával készített törlőkendője.
Ennek köszönhetően már nem csak a Babáknak (és az egész családnak), de a földünknek is biztosítja a tökéletes gondoskodást. 

A csomag 240 db biológiailag lebomló törlőkendőt tartalmaz, mely kényelmes választás az otthoni babaápolásban. A WaterWipes törlőkendők már a világ több mint 50 országában segítik a bőr kíméletes és hatékony ápolását. Mentesen minden káros anyagtól, immár Biológiailag lebomló kivitelben. Azok számára, akik már ismerik és kedvelik a terméket nem kérdés, hogy a legjobb választás. Köszönhetően az igénynek, hogy egy olyan törlőkendő születhessen, melyet nyugodtan használhatunk akár a pelenka okozta kiütések, egyéb allergiás vagy ekcémás tünetek esetén is, hosszú fejlesztés után érkezett meg a 100% viszkózból készült WaterWipes Babatörlőkendő. Válaszd Te is a legtisztább törlőkendőket a család és a bolygónk védelme érdekében.

Fontos: A WaterWipes törlőkendőből nem szükséges olyan mennyiséget használni, mint egyéb popsitörlőkből, hiszen a kiváló anyagnak, magas nedvességtartamnak és páratlan összetevőknek köszönhetően kevesebb is elegendő. Így összességében a termék ára is kedvezőbb.

7 FÁZISÚ TISZTÍTÁS: Egyedi víztisztítási technológiánk lehetővé teszi, hogy a WaterWipes hatékonyabb legyen kevesebb összetevővel is.  Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé. Egyedülálló víztisztítási technológiánk adja a törlőkendőnknek a tisztaság erejét. A WaterWipes által használt víz teszi egyedivé termékünket. Lehetővé teszi az alapos és hatékony tisztítás, minimális összetevők felhasználásával. A víz egy hétfokozatú tisztítási folyamaton megy keresztül, speciális szűrők által, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket, lágyítják és tisztítják a vizet. Ez a technológia teszi a WaterWipes-t a világ legtisztább törlőkendőjévé, amely tökéletes választás a legérzékenyebb bőr, például az újszülöttek és a koraszülöttek bőre számára is.

BŐRGYÓGYÁSZATILAG JÓVÁHAGYOTT: Akkreditálta a Skin Health Szövetség.  Az egyetlen törlőkendő, melyet a Skin Health Alliance jóváhagyott és amely tisztább, mint a pamut vatta és a víz.

BILÓGIAILAG LEBOMLÓ TÖRLŐKENDŐ 12 HÉTEN BELÜL*: 100% biológiailag lebomló, műanyagmentes és komposztálható.

* Higiéniai okokból még mindig a legjobb a törlőkendőket kidobni a pelenka cserék alkalmával a normál kukába.

Keresés