Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Minősített BIO mosó,- és tisztítószerek Németországból

Minősített BIO mosó,- és tisztítószerek Németországból

Szeretnénk otthonunkban tisztaságot, de nem mindegy milyen áron kapjuk ezt meg. A Sodasan márka minden törekvése a valódi ökológiai cselekvés körül forog, hogy miként lehet ellensúlyozni az éghajlatváltozás negatív hatásait.

„Mi a Sodasannál ebben hiszünk, ezért szeretünk minden nap felkelni.”

Szeretnénk otthonunkban tisztaságot, de nem mindegy milyen áron kapjuk ezt meg. A Sodasan márka minden törekvése a valódi ökológiai cselekvés körül forog, hogy miként lehet ellensúlyozni az éghajlatváltozás negatív hatásait.

Azzal, hogy az otthonodban használt mosó- és tisztítószereket olyan márkára cseréled, melynek a minősítése garantálja a teljes biológiai lebonthatóságot te is sokat tehetsz a környezeted védelméért.

TERMÉSZETES HOZZÁVALÓK ORGANIKUS GAZDASÁGOKBÓL

A termékek összetevőt a természetben előforduló anyagokon alapulnak. Az innovatív készítményekben csak a természetes nyersanyagok tisztító ereje jelenik meg. A biogazdálkodásból származó nyersanyagok például az olívaolaj, a napraforgóolaj, a kókuszzsír és az illóolajok.

A Sodasan termékekhez felhasznált alapanyagok végül biológiai tápanyagként kerülnek a természetbe, ennek eredményeként zöld hulladék kerül vissza a természetbe.

A termékek nem tartalmaznak mikroműanyagokat, valamint a természetesebb megoldások esetében gyakran felmerülő enzimeket sem, mert jelenleg ezeket az enzimeket csak génmódosítás útján tudják nagy mennyiségben előállítani, melyek viszont nem férnek bele a márka hitvallásába.

 

 

 

 

 

 

 

A LEGJOBB, MIT ADHATUNK

Örömre ad okot, hogy szeretnél tenni a környezeted védelméért, mi ebben támogatunk téged. Széles kínálatunkban találsz mosáshoz, takarításhoz és mosogatáshoz is termékeket. A legnépszerűbb mosószerek közé tartoznak például a Sodasan lime színes mosószer és a barack illatú textilöblítő.

A makacsabb foltok eltávolításához is van bio környezetbarát megoldás, ugyanis a Sodasan folttisztító gél hatékonyan küzd meg a sár, fű, vagy akár a zsírosabb szennyeződésekkel is.

 

 

 

Extra érzékeny bőrre, valamint babáknak ajánljuk a Sensitiv termékeket, melyből mosószer, folyékony szappan és mosogatószer is elérhető.

 

 

 

 

 

 

A mosogatáshoz használt termékek esetében különösen fontos jelentősége van a természetes alapanyagoknak, hiszen ezek az eszközök később érintkeznek az ételekkel, élelmiszerekkel, melyeket elfogyasztunk.

A Sodasan termékekkel a takarítás is kellemes lehet, például a természetes narancsolajat tartalmazó általános tisztítószer illata frissítőleg hat és az egész lakást kellemes citrus felhő tölti be.

CO2 SEMLEGES GYÁRTÁS

A Sodasan teljes erejével küzd az üvegházhatás ellen. A vállalat energiaforrása egy saját kombinált hő- és erőműből származik - melyet Greenpeace Energy szélerőművével üzemeltetnek. Kiegészítésként a Greenpeace Energy-től vásárol még zöld energiát. A fennmaradó szén-dioxid-kibocsátás érdekében egy ugandai erdősítési projektet támogat a PRIMAKLIMA nonprofit egyesülettel együttműködve.

Keresés