Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
A termék nem található!

Karbonoir fogfehérítő por aktív szénnel

Ár:
5.790 Ft (4.907 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

100% tisztaságú, kókuszdióhéjból készül. Ez az aktív szénpor akár 9 árnyalattal fehérebb mosolyt varázsol, mindezt mesterséges fehérítőszerek nélkül. Segít eltávolítani a fogszuvasodást és az ínybetegségeket okozó baktériumokat, ezért tökéletes a minden- napi szájápoláshoz.

Egyedülálló termék, mely az egész család számára kiváló!

Az aktív szenet fogkrémmel és anélkül is lehet használni. Fogkrém nélkül az aktív szénnek nagyobb hatása van és eredményesebben tisztítja meg a fogakat minden káros baktériumtól.

A fogfehérítő hatásért napi 2-szeri használatot javaslunk egy hónapon keresztül, a megfelelő szájhigiénia érdekében pedig napi 1-szer célszerű használni a szénport.

Az első néhány használatnál az aktív szén valószínűleg rajta marad majd a fogak és a fogíny egyes részein. Ez teljesen normális, hiszen ily módon köti meg a szennyeződést. Hogy a szén ne maradjon a fogakon, javasoljuk, hogy nedves fogkefével távolítsa el azt az érintett területekről (szénpor vagy fogkrém használata nélkül). A szénpor felviteléhez a Karbonoir fogkefét javasoljuk, mivel puha, vékony, aktív szénnel átitatott sörtéi vannak. A puha sörték eredményesebben aktív szénnel kombinálva, mivel a por szerkezete miatt finoman tisztítják a szájüreget és nem károsítják a fogakat.

Jellemzők:

  • Nem tartalmaz mesterséges fehérítőanyagokat.
  • Segít eltávolítani a fogszuvasodást és az ínybetegségeket okozó baktériumokat, ezért tökéletes a mindennapi szájápoláshoz.
  • Hozzáadott cukortól, aromáktól és minden olyan kémiai adalékanyagtól mentes, melyek a fogat vagy a fogínyt esetleg károsíthatják.
  • A mesterséges fogtisztító- és fogfehérítő termékek természetes alternatívája.
  • 1 hét rendszeres használat után látható az eredmény.
  • Igazolt európai termék, vegán tanúsítvánnyal.
  • Az aktív szén hatékonyan akadályozza meg a fogszuvasodás kialakulását, ezért gyermekek számára is ajánlott.
  • Koronával, implantátumokkal és foghíddal rendelkezők számára is alkalmas.

Használata:

A legjobb mód az aktív szénpor használatához a Karbo-módszer. A finoman őrölt fekete szénport, egy megnedvesített fogkefével kell a fogakra felvinni. Hagyja fenn kb. 3 percig. A legjobb eredmény akkor érhető el, ha az aktív szénport a fogakon hagyja estére. Így elég ideje lesz, hogy igazán megmutassa a tisztító erejét. Amikor el szeretné távolítani az aktív szenet a fogairól, kefélje le gyengéden kis mozdulatokkal és öblítse ki a száját vízzel.

Az aktív szén nem károsítja a zománcot és nincs hatással a foghidakra, koronákra, fogászati implantátumokra vagy műfogakra. A Karbo-módszer használatával, elkerülhető a fogak közvetlen szénnel történő mosása, ami esetleg károsíthatja a fogakat. Ha mégis szeretné a fogait szénnel mosni, akkor nagyon fontos, hogy erre megfelelő fogkefét használjon – a fogkefének nagyon puha sörtéje kell, hogy legyen. A szénnek a műfogak színére sincs kihatása és nem károsítja azokat. Csupán alaposan megtisztítja őket, ugyanis minden lerakódást megköt.

Az aktív szén segít a fogkő csökkentésében. A leghatékonyabb módszer a fogkő eltávolításában, hogy 14 napon át esténként a fogakon hagyjuk.

Kiszerelés: 30ml

Összetevők/Ingredients: aktív szénpor

Keresés