Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Illatosítók fagyantából

Illatosítók fagyantából

Ne vegyszereket lélegezzünk be, ha illatosítót használunk! Számos tanulmány és felmérés bizonyítja, hogy az illatoknak mekkora szerepe van életünkben és hogyan befolyásolják hangulatunkat, mindennapi teljesítményünket is. Gondoljunk arra, hogy belépve egy otthonba, irodába vagy akár üzletbe mennyire meghatározó, hogy milyen illat fogad bennünket.

A kellemes illat ne vegyszer legyen

Egy kellemes illatkompozíció alig észrevehetően hat érzékszerveinkre finoman, sejtelmesen tölti be aromájával a rendelkezésre álló teret. Manapság a klasszikus alapillatok mellett számos különlegesség is megtalálható, melyek más földrészek, tájak és kultúrák hangulatát hozzák el nekünk.

Azt kijelenthetjük, hogy általában szeretjük, ha egy kompozíció a természetet idézi, de vajon ügyelünk-e arra is, hogy az illatanyag összetétele mennyire természetes? Használata vajon jót tesz-e a szervezetünknek vagy éppen a környezetnek? Ha ezeknek a kérdéseknek nem járunk kellően utána, nem fordítunk arra figyelmet, hogy a csomagoláson található apróbetűs tájékoztatást szemrevételezzük, könnyen előfordulhat, hogy kőolajszármazékokból származó vegyi anyagokkal töltjük meg otthonunk vagy irodánk levegőjét, és ezáltal a tüdőnket. Különösen kisgyermekes családoknál nincs már helyük a mesterséges illatosítóknak, de a légúti betegségekkel küzdőknek is kiemelten vigyázniuk kell az egészségükre.

Az ÖPSO első olyan illatosító, amely természetes fagyantából készült, ezzel helyettesítve a mesterséges parfümösszetevőket. Mind az illatok, mind a csomagolás PEFC által tanúsítottak, ami garantálja, hogy fenntartható forrásból származnak. A termékek gyártása lehetőséget teremt a helyi közösségeknek, hogy erdőikből fenntartható módon termeljenek bevételt.

ÖPSO illatvariációk:

Canadian Maple Forest - Ezt a különleges illatkompozíciót az élénk vörös színű őszi kanadai juharerdők ihlették, a jellegzetes édes és fás aroma különleges hangulatot varázsol

Amazonian Rainforest Orchid- Finom mézzel, orchidea virággal és a reggeli esőillatával töltik meg a levegőt

Mediterranean Citrus Grove- A természet és a friss citrom ihlette. Vegyen egy mély lélegzetet, és élvezze a mediterrán citrusliget varázslatos illatát

Nordic Birch Forest - A nyírerdők tél végén illatos nedvet bocsátanak ki, ennek a friss gyógynövényes és fás illatnak a hangulatát hivatott képviselni, ez a felemelő friss illatkompozíció. Engedje, hogy átjárja otthonát az északi vadon utánozhatatlan klímája.

Japanese Sakura Tree - Az érintetlen természet, a citrus és a fa tökéletes harmóniájából született. A japán cseresznyefa a felkelő nap országának egyik jellegzetes eleme és a kultúra legismertebb szimbóluma. A japán bambusz illat, a gyümölcs és a csipetnyi fűszer elegye frissítő, ázsiai karakterű fás illatot alkot.

Caribbien Palm Tree - Gyümölcsös, friss és édes aroma melyet a Hawaii sziget trópusi növényei, a napsütés és a Csendes-óceán ölelő habjai keltettek életre. A tengeri szellő érintése, a sós levegő és az eukaliptusz jegyek egyedi illatkompozíciója lendületes és merész illatot varázsol a szobába.

A különböző illatok erősségét szabályozhatjuk azzal, hogy a szettben található pálcikák közül kevesebbet, illetve többet használunk fel. Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális választás.

Találd meg a saját illatodat!  - A Trendmánia műsorában is találkozhattatok már az ÖPSO illatosítókkal

Keresés