Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyengéd tisztaság valódi szappannal, 100% természet, 100% organikus termesztés

Gyengéd tisztaság valódi szappannal, 100% természet, 100% organikus termesztés

A Sodasan Levendula & Olíva növényi szappan elnyerte a „nagyon jó” teszt minősítést. Fenntarthatóságát tekintve a Sodasan folyékony szappanok állnak az élen, mert a növényi eredetük mellett az összetevők 100% -a biogazdálkodásból származik.

Az ÖKOTEST német magazin folyékony szappanokat tesztelt a 01/2021-es számában, hogy megtudja, a mindennapi kézmosás során használt termékek közül melyik az amelyik legjobban szolgálja egészségünk védelmét. A Sodasan Levendula & Olíva növényi szappan elnyerte a „nagyon jó” teszt minősítést. Fenntarthatóságát tekintve a Sodasan folyékony szappanok állnak az élen, mert a növényi eredetük mellett az összetevők 100% -a biogazdálkodásból származik.

A szappan nem csak szappan!

Érdemes alaposan megvizsgálni az összetevőket, hogy kiderüljön, mennyire környezetbarát egy termék. Kémiai szempontból sok tesztelt termék nem igazi szappan. Az alkalmazott mosó-aktív anyagok nagyon gyakran természetes vagy szintetikus felületaktív anyagok.

 

A Sodasan Levendula & Olíva növényi eredetű szappanunk gondosan válogatott, természetes összetétele viszont, a legjobb szerves minőségű tiszta olajokból készült. Az eljárás során a szerves napraforgót és az organikus olívaolajat szappanosítják, hagyományos szappanozási módszerrel és lúg hozzáadásával. Ez a folyamat létrehozza a folyékony szappant, mint mosó-aktív anyagot, és glicerint, mint hidratálót. A glicerin teljesen megmarad a szappanban, ezáltal tisztítja a bőrt a kézmosás során. Természetes összetételük miatt folyékony szappanjaink nem tartalmaznak tartósítószert.

A "nagyon jó" minősítést elnyerő Levendula & Olíva folyékony szappan esetében az enyhe szappanalapot organikus levendula illóolajjal finomítjuk.

Kézmosás kis lábnyommal

A szappan gyorsan és teljesen lebontható. A természet számára az igazi szappan verhetetlen előnyt kínál, minden más mosó-aktív anyaggal szemben.  A szappan elveszíti felületaktív tulajdonságait és az élő szervezetekre gyakorolt ​​hatása semleges. A szennyvízben a szappant ezután a mikroorganizmusok teljesen lebontják.

Csábító illatok

Sodasan vegán folyékony szappanok négy változatban kaphatók:

  • Levendula és olíva: napos, pihentető élmény az organikus illóolajok és a mediterrán levendula olajnak köszönhetően.
  • Citrus és olíva: frissítő ápolási élmény az illóolajokból származó gyümölcsös citrusjegyeknek köszönhetően.
  • Rózsa és olíva: érzéki ápolás az illóolajok virágjegyeinek köszönhetően.
  • Sensitive: illatanyagoktól és színezékektől mentesen - kifejezetten érzékeny bőrű és allergiás emberek számára fejlesztették ki.

Keresés