Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ecover – Több, mint tisztaság, melyet a természet ihletett

Ecover – Több, mint tisztaság, melyet a természet ihletett Az ECOVER a világ egyik legnagyobb öko tisztítószer- és mosószer gyártója. A cégnek sikerült megvalósítania a sokaknak paradoxnak számító célkitűzést: az otthonunk tisztán tartása hatékonyan, környezetbarát, egészség kímélő módon és – nem utolsó sorban – kényelmesen.

A természet ereje

Ha természetes anyagokkal is ugyanazt el lehet érni a háztartási munkában, mint kemikáliákkal, akkor miért választanánk a vegyszereket? Hosszú kutató munka után az ECOVER-nek sikerült megtalálnia azokat a növény és ásványi alapanyagokat, amelyek tökéletes alternatívái a hagyományos, nem zöld mosószerek és tisztítószerek, személyi higiéniai termékek hatóanyagainak. A természetes alapanyagoknak köszönhetően a termékek nem allergének, és a környezetet is kímélik. Nemcsak a termék maga, de annak csomagolása is környezetbarát – a kupaktól a flakonig, címkéig minden újrahasznosítható, ráadásul alacsony energia-felhasználással.

Az Ecover-nél több mint 35 éve dolgozunk a bőrhöz és a természethez gyengéd, de hatékony tisztítószereken. Minden termékünk növényi és ásványi alapú. A természet ajándéka egy egészséges otthonért.

Érveink az Ecover mellett:

 • Növényi- és ásvány alapú összetevők
  Mivel természetes alapanyagokat használunk, ezért nemcsak rád, de a környezetre is vigyázunk.
   
 • Tiszta, környezetbarát gyárainkban készül
  Felelősen gondolkodunk és kevesebb energiát használunk, így csökkentve a környezetet terhelő hatásunkat.
   
 • Természetes és friss
  Természetes növényi olajokat használunk a friss és természetes illatokhoz.
   
 • Méhek inspirálta tisztítószerek
  Olyan öko felületaktív anyagokat tudunk előállítani, melyek ugyanannyira hatékonyak mint a petrokémiai alapú tisztítók.
   
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  Termékeinket az érzékeny bőrűek is használhatják.
   
 • Állatokon sohasem teszteljük termékeinket
  Tiszteljük szőrös kis barátainkat, így sohasem végeznénk rajtuk kísérleteket.

Az a mottónk, hogy a termékeink kívül és belül is zöldek legyenek. Egy forradalmi technológiával megalkottuk a 75 %-ban cukornád, 25%- ban újrahasznosított műanyag keverékéből készült műanyagot. Majd ezt követően még nagyobb célt tűztünk ki, még pedig azt, hogy 100%-ban újrahasznosított kommunális műanyag hulladékból készítsük a termékcsomagolásokat. Jelenleg a mosogatószerek már ilyen csomagolásban érhetőek el, ezt követik majd az öblítők és a mosószerek is.

Azért dolgozunk, hogy a hozzánk hasonló motivált fogyasztóinknak még többet segíthessünk a környezetvédelmi törekvéseik megvalósításában.

Keresés