Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
A termék nem található!

Ecover öko tűzhely- és főzőlaptisztító 500ml

Ár:
1.525 Ft (1.201 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Minden konyhai felületre tökéletes, hatékony, környezetbarát öko zsíroldó. A zsírral és az odaégett maradékkal is elbánik. A szórófej megkönnyíti a használatát.
Gyártó: Ecover
Cikkszám: 4003629

Leírás és Paraméterek

Minden konyhai felületre tökéletes, környezetbarát öko zsíroldó. Cserélje ki a maró vegyszereket, növényi teljesítményre. Az Ecover Sütő és Főzőlap Tisztító eltávolítja a sűrű zsírt és az odaégett ételmaradványokat a sütők felületéről, munkalapokról, főzőlapokról, edényekről, tányérokról, szekrényekről, csempékről és a szagelszívókról. Biológiailag 100%-ban lebomló termék.

Környezetbarát termék.

Nem tesztelték állatokon.

Használati útmutató: Tisztítás előtt hagyja kihűlni a felületeket és az edényeket. Sütő és főzőlap esetében: Permetezzen a felülete és hagyja hatni egy percig. Törölje le ruhával vagy szivaccsal, majd öblítse le vízzel. Edények, fazekak és serpenyők esetében: Permetezzük a felületre és hagyja hatni, ezt követően a szokásos módon mossa el az Ecover mosogatószerrel és öblítse le vízzel.

A biztonság érdekében, használat előtt mindig próbálja ki nem feltűnő helyen a tisztítótószert.

Összetevők: 5-15%: Non-ionic surfactants, <5%: Perfume (Limonene), Phenoxyethanol, Water, Alcohol denat, Sodium citrate, Lactic acid.

 

Keresés