Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
A termék nem található!

Ecover öko mosogatógép tabletta All in One 1,36 kg

Ár:
8.499 Ft (6.692 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Környezetbarát mosogatógép tabletta all in one funckióval, nagy kiszerelésben.

  • természetes alapanyagokból készült, biológiailag 100%-ig lebomló termék
  • foszfátmentes
  • a doboz 100%-ban újrahasznosított kartonból készül. 
  • nem tesztelték állatokon

Leírás és Paraméterek

Természetes alapanyagokból készült, foszfátmentes mosogatógép-tabletta öblítő és só funkcióval. Erőteljesen és alaposan távolítja el a szennyeződéseket. Frissességet, higiénikus tisztaságot és csillogást biztosít. Biológiailag 100%-ig lebomló környezetbarát termék, nem terheli a természetes vizeinket.

A doboz 100%-ban újrahasznosított kartonból készül. 

Nem tesztelték állatokon.

Használat: A durva ételmaradványokat távolítsa el az edényekről.  Mosogatásonként egy tablettát használjon. Távolítsa el a fóliát és helyezze a tablettát az adagoló rekeszbe. Kemény víz esetén ajánlott külön edényöblítő és regeneráló só használata is. Tartsa be a mosogatógép gyártójának utasításait! A következő anyagból készült edények és evőeszközök mosogatására nem alkalmas: ezüst, alumínium, kristályüveg, antik és kézzel festett porcelán, műanyag, vörös réz, sárga réz, fa, elefántcsont és szaru.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, nedvességtől, napfénytől védett helyen tárolandó.

Összetevők: 5-15%: Oxygen-based bleaching agent, <5%: Non-ionic surfactants, Perfume (Limonene), Enzymes, Sodium citrate, Sodium carbonate, Polypeptide, Disodium disilicate, Bleach activator, Sodium bicarbonate, Sorbitol, Bentonite, Glycerin, Sodium gluconate.

Keresés