Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
A termék nem található!

ECOVER öko Delicate mosószer gyapjú és finom textíliákhoz 750ml

Ár:
1.899 Ft (1.495 Ft + ÁFA)
Menny.:db
A kényes anyagok tisztítása nagyobb gondosságot igényel, a kímélő mosószerek nem károsítják a textilszálakat, így az sokáig megőrzi minőségét. 
Gyártó: Ecover
Cikkszám: 4004696

Leírás és Paraméterek

Kényes anyagok mosásához ajánlott folyékony mosószer, tavirózsa és mézharmat illattal. Ideális a babák ruháinak tisztán tartására is kézi és gépi mosásra egyaránt. Használható gyapjú, selyem ruhákhoz. Növényi alapú biológiailag lebomló összetevőkkel készült. Színkímélő, környezetbarát összetétel, az új palack 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült és ismét újrahasznosítható. 

Bőrgyógyászatilag tesztelt, Vegán termék.

Nem tesztelték állatokon.

Használat: Alkalmas minden finom textíliákhoz, beleértve a gyapjú és selyem. Ne öntse közvetlenül a ruhaneműre. Mindig ellenőrizze a ruhadarab mosási utasításait. Ez a mosószer kiváló minden kényes ruha tisztításához, főleg, ha azt alacsony hőfokon (30-40°C) szeretnénk mosni. 50°C feletti mosáshoz ne használja.  

Ajánlott mennyiség: (egy mérőkupak 40ml) 2,5kg ruhához adagoljon a mosógép tartályába 30ml mosószert, közepesen kemény víz esetében 45ml-t. Kézi mosáshoz egy fél kupaknyit (20ml) használjon.

Összetevők: 5-15%: Nem ionos felületaktív anyagok. <5%: Szappan, anionos felületaktív anyagok, parfüm (limonén, citral),víz, alkohol denat., nátrium-citrát, nátrium-klorid, citromsav.

Az Ecover márkáról

Az Ecover több mint egy környezetbarát termékeket gyártó nagyvállalat, ugyanis a belgiumi Malle-ban található gyár a világ első ökológiai gyára. Az építés során a következő szempontokat vették figyelembe: 
    • a lehető legkevesebb életteret vegyék el az élővilágtól
    • minél kevesebb energiát használjanak a fenntartáshoz
    • az újrahasznosított anyagokból épült gyárban az esővíz hasznosításával működtetik a mellékhelyiségeket, zuhanyzókat
    • a természetet részben úgy próbálták kárpótolni az elvett élettérért, hogy a tetőre 6000 nm-nyi felületen zöld növényzetet telepítettek, amelyen most már nemcsak növények találhatók, de madarak is fészkelnek.

Bővebb információért a minősítésekről kattints a minősítések képeire vagy a linkre.
https://mentesdrogeria.hu/minositesek-leirasai-71

Bővebb információ a márkánkról a linkre kattintva.
https://mentesdrogeria.hu/ecover-m-32

 

Keresés