Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

antibakteriális

2023. 03. 28. 12:44:39
Az Ayurvéda szerint csak azt kenjük a bőrünkre, amit meg is ennénk – Kovács Dóra, a Coconutoil Cosmetics alapítója, termékfejlesztője is ezt az elvet követi a szépségápolásban. A 100%-ban magyar tulajdonú márka ötletét a tulajdonos elkötelezett természet szeretete mellett egy örökölt levendula ültetvény és ázsiai utazási inspirálták. Az Indonéziában eltöltött időszak alatt ismerkedett meg a kókuszdióval és a kókuszolajjal és ezek felhasználási területivel, jótékony hatásaival. Hazatérése után saját kézzel írott receptek alapján kelt életre a mára nagysikerűvé vált 100%-ban bio kozmetikai márka.
2023. 03. 06. 14:20:06

Függetlenül attól, hogy otthonról dolgozunk vagy a munkahelyünkön továbbra is kiemelten fontos, hogy a munkaállomásainkat – különösen ha másokkal közösen használjuk – tisztán tartsuk és rendszeresen fertőtlenítsük.  A naponta használt elektronikai készülékeket is fertőtleníteni szükséges, melyekkel a leggyakrabban érintkezünk, például számítógépeket és mobiltelefonokat, megszabadítva az estleges kórokozóktól, baktériumoktól, vírusoktól. Az olykor hosszadalmas folyamatot megkönnyítheti, ha kiváló minőségű, praktikus termékeket használunk.

2023. 01. 23. 14:08:08

A Covid időszak alatt alapvető fogyasztási cikké vált a nedves törlőkendő, amely azóta is elengedhetetlen kelléke nemcsak otthonunknak, de táskánknak is, amiben mindenhova magunkkal vihetjük. A fokozott higiéniára törekvő trendnek egyik zászlóshajójaként az elmúlt két évben meghódította a világot. Azt, hogy hosszú távon velünk fog maradni, mi sem bizonyítja jobban, mint a gyártók azon igyekezete, hogy az egészség védelme mellett a környezetvédelmi elvárásoknak is minél inkább megfeleljen. Ennek szellemében jelennek meg egyre másra a márkák portfóliójában teljesen lebomló változatok is.

2022. 11. 03. 14:50:20

Az őszi – téli járványos időszakban tanácsos otthoni higiéniai és fertőtlenítési óvintézkedéseket tenni. Környezetünk megfelelő tisztán tartása elengedhetetlen a kintről hozott kórokozókkal szemben, amelyek több óráig, de akár napokig is hajlamosak a felületeken és tárgyakon megtapadni.

Keresés