Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A szülők legjobb barátja, a babatörlőkendő

A szülők legjobb barátja, a babatörlőkendő

A nedves törlőkendő igazi segítőtárs a pelenkázásnál, egyúttal pedig támogatják a bőr védekezőképességét, és megóvják a pelenka okozta kiütésektől is. Használatuk ideális étkezéshez, játékhoz és számos mindennapi tevékenységhez.

Megfelelő bőrápolás babakorban

A Cleanic Baby Eco termékcsalád tagjai, a nedves törlőkendők, fültisztító pálcikák igen nagy népszerűségre tettek szert vásárlóink körében. Ennek oka abban keresendő, hogy a Cleanic Baby Eco nedvesített törlőkendők csecsemők és gyermekek számára 100%-ban biológiailag lebomló pamutból készülnek. Emellett az érzékeny gyermekbőrre való tekintettel a törlőkendők nem tartalmaznak illatanyagot vagy alkoholt. Vegán és Cotton Incorporated tanúsítvánnyal rendelkeznek. A csecsemők és gyermekek bőrének különböző igényeihez igazodva 3 változatban kaphatók.

 

 

 

 

 

 

Atopical: hidratált baba- és gyermektörlőkendők kifejezetten az érzékeny, allergiára hajlamos és nagyon igényes atópiás bőr ápolására és tisztítására fejlesztették ki. Az atópiás dermatitisz vagy atópiás ekcéma egy viszketéssel járó bőrbetegség, amely igen gyakori csecsemőknél és gyerekeknél. Mandulaolajon, foszfolipid komplexen, prebiotikumon és D-panthenolon alapuló hipoallergén formula.  A terméket a Lengyel Atópiás Betegségek Társaságának ajánlásával.

Probiotical: Nedves baba- és gyermektörlőkendők innovatív, mindössze 3 összetevőn alapuló formulával. Mindhárom összetevő természetes eredetű. A hipoallergén formula probiotikummal gazdagított, amely pozitív hatással van a bababőr mikrobiomjára.

Vege Milk: hidratált törlőkendő a csecsemők és gyermekek érzékeny bőrére. Finom összetételű, tanúsított ökológiai gazdálkodásból származó quinoa tejjel dúsított formula.

A nedves törlőkendők 100% organikus pamutból készülnek. A biopamutot a biotermesztés alapelvei szerint termesztik az ültetvényeken, ahol nem használnak növényvédő szereket és műtrágya adalékanyagokat. Felületük, textúrájuk puha és finom, ideálisak a napi higiéniához és a baba bőrének ápolásához.

GOTS by Ecocert, Vegán és Cotton Natural tanúsítvánnyal rendelkeznek:

Ami legjobb a babának

Az nedves törlőkendőkhöz hasonlóan az organikus papírból készült fültisztító pálcikák feje 100% organikus pamutból készült, speciális biztonsági védőfejjel ellátva a csecsemők és gyermekek ápolására tervezett termékek. A Cleanic Baby Eco termékcsalád minden terméke újrahasznosítható csomagolásban készül.

 

  • Biztonsági fültisztító pálcika
  • Kíméletesen tisztítja a babák fülét
  • 100% organikus pamut

 

 

 

 

 

A Cleanic Baby Eco termékcsalád csomagolása minden részletre odafigyelve készült, hogy a lehető legjobban tükrözze a természet szépsége által inspirált, a kisemberek és a környezet számára barátságos, a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokon alapuló termékek jellegét.

Próbálja ki a Cleanic Baby ECO gondosan válogatott összetevőkből készült termékeit már a születés pillanatától!

 

Hasznos tipp: Fontos, hogy ne használjon felnőtteknek szánt nedves törlőkendőt a baba bőrére, hiszen bőrük sokkal érzékenyebb, így kifejezetten számukra kifejlesztett gyengéd és ápoló törlőkendőkre van szükség.

 

 

Keresés